Халфът на Левски – Асен Митков е под въпрос за мачовете с Лудогорец и ЦСКА

7 Dni Sport18.03.2024
Левски - Пирин Благоевград, Асен Митков

Полузащитникът на Левски Асен Митков е с частично разкъсване на вътрешна връзка на коляното, съобщиха от клуба. Това бе установено след направените днес медицински изследвания. Митков получи контузията при победата с 3:0 над Етър във Велико Търново в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.

Травмата ще извади халфа от сметките на селекционера на младежите Александър Димитров за предстоящата европейска квалификация срещу Полша на 26 март (вторник).

По всяка вероятност Митков ще пропусне първия мач на „сините“ след подновяването на първенството, а неговото завръщане за сблъсъците с Лудогорец и ЦСКА – София остава под въпрос. След паузата за националните отбори Левски приема Славия в среща от 26-ия кръг на efbet Лига.

„Ръководството, треньорският щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават бързо възстановяване и завръщане на терена на Асен Митков“, написаха от „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ