Нестор Ел Маестро постави първата папка с отговори на бюрото в офиса на президента на ЦСКА

7 Dni Sport18.03.2024
ЦСКА - Ботев Пловдив, Нестор Ел Маестро

Старши-треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро си спечели време и спокойствие с това, че успя да се справи с отборите на Арда Кърджали, Берое, ФК ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив. В тези мачове отбора е отбелязал 10 гола, а е допуснал само един. Точките, които има отбора са 54, толкова има втория Черно море, първия Лудогорец е с 57, но има и мач по-малко заради отложен ангажимент от първенството.

ЦСКА показа игра срещу Ботев Пловдив, такава която се изисква от този отбор. Личаха комбинации на скорост с по едно докосване, желание от футболистите и отборно поведение. Всичко това показва, че Нестор Ел Маестро и екипа му вършат качествено работата си. Образно той постави първата папка с правилните отговори в офиса на президента на ЦСКА. Сега си осигурява време за да направи и следващата.

През паузата за националните отбори ЦСКА ще се готви за мачовете с Локомотив София, Локомотив Пловдив, Левски и Пирин Благоевград. След това са и срещите с Ботев Пловдив за Купата на „България“. Има мач и с Арда Кърджали в efbet Лига.

Фернандо Каранга показа, че си е играч и сега продължава да тренира усърдно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ