Мислите, че Градев се е гръмнал след провала на конгреса? Жив е, вече плюе Бербатов и харесва Гонзо

1

Посмешището на последния конгрес на БФС – получилият само 5 гласа за президент Георги Градев е жив!

Мнозина очакваха, че самовлюбеният пишман-адвокат ще си посегне след феноменалния провал в петък, но не би. Градев не само е жив, но и продължава да бълва простотии.

Нещо повече, хлъзгавият любител на властта е взел остър завой и вече вярва в качествата на Георги Иванов!  Градев призова Гонзо да намери начин да включи в екипа си Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Проваленият кандидат-президент дори атакува щаба на Димитър Бербатов, че не се сложили Стилиян Петров за водеща фигура, както препоръчвал перхидроления специалист по всичко.

Ето какво написа Градев:

Скъпи приятели,

През далечната 2008 години започнах битка за промяна в ръководството на Български футболен съюз. Дадох десетки пресконференции и интервюта и написах стотици постове в социалните мрежи, които не дадоха резултат. Бях хулен, обиждан, заплашван и съден. Въпреки тези несгоди и неуспехи, никога не се отказах за разлика от някои други, които преминаха в „обществен съвет“ срещу 1000 лв. на заседание.

Преди 2,5 години намерих съмишленици в лицето на „трите коня“. За съжаление, много от моите съвети не бяха чути или възприети, а безспорно печелившото решение за „размяна“ на водещата фигура в екипа беше наречено „опит за разделение“. В екипа имаше слаби звена и се взеха грешни решения, за които сигнализирах многократно, но не ми обърнаха внимание. Това ме принуди да напусна. Резултатът беше предизвестен.

Очевидно няма да има бърза промяна в БФС. Избраният Изпълнителен комитет (с малки изключения) е нареден от статуквото и некомпетентен, което е сигурна гаранция за провал. Говорих с Георги Иванов – Гонзо след конгреса и вярвам в неговото желание за промяна и добри намерения. Но как да настъпи промяна с тези хора в Изпълнителния комитет? Това е абсолютно невъзможно! Освен това мнението на феновете отново се игнорира, което е огромна грешка – футбол се играе заради хората.

Призовавам Георги Иванов – Гонзо незабавно да се срещне с Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров и да намери начин да ги включи в управлението на българския футбол. В противен случай, нов извънреден конгрес в рамките на една година е неизбежен.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ