mt: Какво се случва с Данило Асприля? Всички погледи на ЦСКА са насочени към него

payimage-618461

Данило Асприля отбеляза първият си важен гол за ЦСКА – изравнителният срещу ЦСКА 1948. Цели 7 месеца след завръщането си в България, 35-годишният колумбиец най-после излезе на сцената, когато „червените“ имаха нужда от него. Да, той отбеляза и на Черноморец Балчик за Купата на България и на Крумовград за първенството, но и в двата случая вече срещите бяха по-скоро решени.

Данило Асприля не започна като титуляр нито веднъж в първенството, а стартира два пъти за Купата на България – срещу Черноморец Балчик и Арда. В интерес на истината срещу тима от Кърджали, при липсата на наказания Фернандо Каранга, Асприля игра доста добре и определено раздвижи играта на ЦСКА. Въпреки това обаче, той не заслужи място в титулярния състав.

През миналия сезон опитният колумбиец вкара впечатляващите 18 попадения за Бейтар Йерусалим, като стана коголмайстор на израелското първенство. В ЦСКА без съмнение началото му е трудно. Но голът му срещу ЦСКА 1948 може да го събуди и сега всички погледи на „червените“ фенове са вперени в него, защото предстои най-важната част от сезона.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ