Ще си разменят ли ЦСКА и Ботев Пд титлата и купата? Отговорът става ясен още днес на „Армията“

Пловдив - Футбол - Ботев (Пловдив) - ЦСКА

ЦСКА се изправя срещу Ботев Пловдив в дербито от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е последен от днешната програма и стартира в 17:45 часа.

Интересен нюанс около този мач е, че тези два съперника ще изиграят и два мача за Купата на България по-късно през сезона, така че двубоят сега ще бъде като генерална репетиция.

Появиха се дори хипотези, че Ботев няма да се напряга днес на „Армията“, срещу което може да получи червеното благоворение за купата…

Лудогорец е първи с 57 точки, докато Черно море заема втората позиция с 54 точки от 25 двубоя. ЦСКА пък е трети с 51 точки от 23 двубоя.

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има доста въпросителни преди днешния мач заради дългия списък с контузени футболисти.

Юрген Матай и Иван Турицов не играха в последния двубой на „червените“ заради травми. Тобиас Хайнц пък увреди връзки на глезена си, а Стойчев и Шакич остават под въпрос за мача до последния момент. Бради де Нойер също остава извън сметките.

За гостите участие в мача няма да вземат  Йонас Там и Константинос Балоянис, които са наказани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ