Георги Градев цитира Дон Кихот: Сладките неща властимащите пазят за себе си

7 Dni Sport15.03.2024
Георги Градев,

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев направи своето обръщение към делегатите на Конгреса на футболната централа.

„Ще се опитам да сваля малко напрежение, да не ви вкарвам в емоционални мисли, а да ви дам повод за леки разсъждание. Сервантес е написал, че свободата е едно от най-големите земни блага. Лишаването от свобода е най-голямото зло. Сладките неща властимащите за себе си пазят, Санчо. Виж какви търбуси направиха. Свободата е най-важното нещо, което човек трябва да държи в ръцете и сърцето.

Никой не може да ви накара да гласувате против волята си. Вотът е таен. Вашата гордост няма да ви позволи да се поддадете. Сега имате свободата да решавате с кого искате да работите занапред. Замислете, че всяка седмица в българския футбол работят над 33 000 души, обслужващи 700 мача. Техните съдби зависят от вас. Във футбола съм от 1986 година, тогава моят чичо Чугуна ме заведе на “Раковски”, през 1996 година подписах с Николай Ишков в Спартак (Варна).

Вече 18 години се занимавам със спортно право. Помагал съм и помагам на много клубове, може би на всички професионални клубове без един в Първа лига. Винаги ще помагам с каквото мога. Ако гласувате за мен, дори само като член в Изпълкома, в мое лице ще получите приятел и съмишленик. Телефонният ми номер не е тайна за никого, вратата ми е отворена за всеки, това няма да се промени днес. Имам желание да работя в българския футбол, безвъзмездно. Искам да работя, а не да управлявам. Бъдете свободни и независими“, каза специалистът по спортно право.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ