Илиан Илиев ще връща Черно море към точките в първенство срещу ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport15.03.2024
Черно море - ФК ЦСКА 1948, Парвизджон Умарбаев

Съставите на Черно море и ФК ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Тича” е с начаен час 18:45 и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев.

Към момента домакините са на втора позиция в класирането с актив от 51 точки – колкото има и ЦСКА и на три и мач повече от лидера Лудогорец. Гостите от своя страна са шести с 37 точки и се нуждаят от серия от победи, за да се върнат в битката за Европа.

В миналия кръг и двата тима записаха поражения. “Моряците” изненадващо отстъпиха при визитата си на интернационалния Берое, докато “червените” допуснаха късно поражение от ЦСКА.

Черно море няма да може да използва Пабло Гарсия в халфовата линия заради натрупани картони. За сметка на това Уеслен Жуниор вече е картотекиран и ще може да вземе участие в мача. За ФК ЦСКА 1948 наказан е Недялко Пишчевич, който получи червен картон в предния двубой, пишат от „Спортал“.

Двата тима вече играха един срещу друг през този сезон, като срещата завърши без победител. В двубой от десетия кръг на надпреварата в Бистрица мачът приключи 1:1.

Вероятни състави:

Черно Море: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Панов, Милушев, Димов, И. Илиев, Панайотов, Сула, А. Илиев

ФК ЦСКА 1948: Маринов, Карагарен, Иванов, Божинов, Василев, Умарбаев, Ценов, Талис, Кирилов, Педриньо, Сердюк


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ