Бербатов ми е Кирил Петков! С футболни калеври, но същият мил шарлатанин като Киро

1

Вече взе да писва! От Бербатовщината! Омръзна ми да гледам заупокойните пресконференции на бойкотиралия националния отбор футболист.

„Който иска да имаме футбол, да гласува за мен“, ходи и хленчи къде ли не Бербатов. Пардон, не ходи къде ли не. Ходи да се обяснява само в контролирана среда, само в медии, в които вместо въпроси му задават отговори. И така от години…

Това не ви ли напомня на появата на Кирил Петков? Двамата са ми като две капки мътна вода.

Кирил Петков яхна протестите срещу ГЕРБ и стана министър, а после и премиер. Без да е стъпвал на тия протести. Бербато яхна протеста на феновете срещу БФС, без да се появи на него. И сега иска да е премиер на БФС.

Имиджа на „ръководителя“ Кирил Петков го създадоха в студия на услужливи мисирки като Цветанка Ризова, която плакнеше дъртите си очички с младия бизнесмен. Що журналистки през годините плакнаха не само очи с Бербатов… И продължиха и сега. Как пък една не го попита: Г-н Бербатов, вие цял живот сте работил само и единствено футболист. Това, че можете да подавате с външен фалц, как точно ви прави правилния ръководител!?

Кирил Петков дойде със заклинанието, че пристига да пребори статуквото, че който иска промяна и бъдеще за България, трябва да гласува за него. Бербатов твърди сега същото. Само че за футбола… Знаем как пребори статуквото Киро. Така ще го пребори и Бербо.

Аферистът Петков се появи на екран с лъжата, че продал провиотик на Опра и вдигнал с него на крака Новак Джокович. Бербатов ни „продава“ фондацията си. Тя поне е истинска, но там други дърпат конците.

Допреди да стане министър, Петков не беше управлявал фирма в отсъствието на баща си. Бербатов не е управлявал нищо освен жена си. Въпреки това Петков поиска държавата, за да я оправи. Бербатов иска футбола ни, за да го оправи. Аман от оправячи…

Кирил Петков дойде с приятелската си пасмина. И я инсталира във властта. За да въртят схемите. Пасмината зад Бербатов е не по-малко отблъскваша – перхидроленият лъже-адвокат Георги Градев и гелосаният предател Радостин Василев. Добре де, и Мартин Петров. Ама какъв вице-президент по финансите на БФС ще е Мартин, на когото една вехта леля измъкна от сметката в банката 4 милиона лева и той нищо не разбра!? Какво е работил той? Беше някакъв директор в ЦСКА – махнаха го. Работи в агенцията на Лъчо Танев, освободиха го. И сега ще го трудоустрояваме в БФС. Защото някога е бил бързо крило…

Баче Кики атакува властта, стъпвайки на храчките по своите противници. Бате Бербо поне там измисли интересен ход – дистанцира от екипа си Георги Градев, за да поведе комунистическото отроче лайнометен батальон срещу конкурентите на Бербатов! Градев, Крадев, Смрадев и останалите найдени на улицата пускаха лъжи за евентуалния кандидат Красен Кралев, възродиха мита за „Осмия клас“ на Георги Иванов, обругаха годините на Мишо Касабов.

Още докато беше в екипа на Бербатов рогоносецът Георги Градев обеща чегъртане на мафията от БФС. Да ви напомня това на заканите на Кирил Петков? И за палавия му живот днес с „изчегъртаните“?

Кандидат-президентът Бербатов ми стана антипатичен преди време, когато ми разказаха за срещата му с Кирил Петков. Видяла Барби, че не я избират, разсърдила се и отишла да договаря с Кирето ареста на Борислав Михайлов. Не, че пияницата не го заслужава тоя арест, ама власт така е гнусно да се взима.

Когато Кирил Петков стана министър, никой не можеше да каже какво точно е работил последните 5 години, извън „легендата“ за провиотика. Димитър Бербатов няма дори такава легенда. Приключи по мизерен начин славната си иначе кариера и от тогава иска да става само и единствено президент! Знам за поне 3 оферти от ЦСКА. И за терена, и извън него. Бербатов отказа всичките. Били под нивото му.

Пич, поработи малко, за да видим какво е нивото ти? Покажи, че ставаш за ръководител. Иначе си обикновен Кирил Петков във футболни калеври.

ПП: Знам, че сега ще има много хейт. Като онзи, когато Борислав Михайлов, Наско Сираков, Йордан Лечков, Христо Стоичков и Емил Костадинов взимаха властта в БФС. Тогава бях ЕДИНСТВЕНИЯТ журналист, който пророкува, че Четвъртите в света са толкова неподготвени за началници, че ще съсипят футбола ни! Оплюха ме! Оказах се прав. И комичното е, че днес Борислав Михайлов го свалят журналисти, които тогава плюха! Че и са векипите на „Новите“!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ