„След конгреса за избор на президент на БФС отново Борислав Михайлов ще командва парада“

7 Dni Sport14.03.2024
Борислав Михайлов,

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори преди двубоя с Локомотив Пловдив пред BgDerby. Типично за стила си той подхвана доста теми.

„Притеснен съм за конгреса утре. Май ще е Гонзо. Държавата не трябва да влиза в спорта. Досега футболът беше в дупка, сега ще попадне в яма. И кво старата песен на нов глас. Боби пак ще командва парада. Дано не съм прав. Сега да говорим за Славия. Отдавна говорих на Крушарски. Българските деца са бъдещето. Не ме послуша.

Минаха години и сега се светна. Пловдивските школи са бижу. Локо (Пд) винаги е била школа и люпилня за таланти. Да може някой чужденец или няколко, но ядрото да са деца от школите.

Имаме сили и качества да победим Локомотив Пловдив в събота. Славия не е страх от никой. И в Ботев да не се сърдят, същото го казах и на Антон Зингаревич на един мач на „Овча купел“. Залагай на българи. Да, но не ме послуша и отново привлича джигитайци. А и Томаш да спре да се оплаква. Той не може да е остър камък и да се сравнява с Крушарски. Треньорът слуша. И още е рано да е остър, объл е Томаш“ каза Венци Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ