„Едвам се сдържах да не вкарам 2-3 шамара на Тобиас Хайнц. Държанието му не беше присъщо за играч на ЦСКА.“

7 Dni Sport14.03.2024
Крумовград - ЦСКА, Тобиас Хайнц

Бившият административен директор на ЦСКА – Милко Георгиев, се включи в интересен дебат с нов скандален случай около един от капитаните на клуба през сезона – Тобиас Хайнц.

Норвежецът бързо бе заобичан от запалянковците след акостирането му преди година, но формата му постепенно спадна и се стигна до скандални разкрития от страна на Иван Велчев – Кюстендилеца.

Според тартора на агитката – креативният футболист имал сериозни проблеми извън терена, а сега бившият ръководител разказа, че през последните часове лично се разочаровал от поведението на „звездата“.

Коментарът на Георгиев:

„Ами не е съвсем така!Симулията говори от разстояние на времето в което той и играчите които е тренирал са играли и съзрели като мъже!Днешните играчи са хулени и иронизирани основно защото феновете не виждат онова себераздаване което би трябвало да е присъщо за тях!Причините да не го правят са много и не бих се наел да ги назова в няколко изречения!

Друга ценностна система е в основата на всичко!

Днес буквално в магазина засякох Хайнц…Едвам се сдържах да не му вкарам 2-3 шамара и повярвай ми, спря ме само това че щеше да се изкара жертва, но държанието му беше присъщо като за НЕ футболист на ЦСКА“, пише Георгиев в социалните мрежи.

Бившият ръководител коментира във връзка с думи на абсолютната легенда Манол Манолов – Симолията, а в коментарите други фенове му отговориха, че са имали и положителен допир до Тобиас:

„Аз преди няколко дни срещнах Хайнц в МОЛ Парадайс. Поздравих го и му казах, че формата се оправя, но класата е завинаги. Стана му много приятно даже още минута-две поговорихме. Стори ми се много усмихнато и симпатично момче“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ