Да, истина е: Димитър Бербатов поиска от Кирил Петков арест за Борислав Михайлов

1

Димитър Бербатов е имал наглостта да поиска от тогавашния премиер Кирил Петков арест за президента на БФС Борислав Михайлов, за да го свали така от власт!

Това научи 7dnisport.bg от свои източници. Вероятният арест е бил коментиран на воля и от тримата замесени в него – премиерът Петков, спортният му министър Радостин Василев и Димитър Бербатов.

В разговора с легендарния №9 в Министерски съвет, Петков е казал, че приоритет му е първо да арестува Бойко Борисов. Направи ли го, след това няма да му е никакъв проблем да нареди такъв и за Борислав Михайлов.

„Подкрепям Димитър Бербатов в битката му за промяна във футболния съюз“, сподели тогава на всеослушание харвардският аферист.

Което пък на по-късен етап е вдъхновило Бербатов да провокира провеждането на бутафорен конгрес, на който няколко изритани от БФС клуба го избраха за… президент.

Естествено от УЕФА се изсмяха на „избора“ и обявиха Борислав Михайлов за легитимен президент.

Очевидно Бербатов не смята, че има харизмата да спечели сам конгрес, затова гледа при всяка атака на върха в БФС да ползва политическа протекция.

И сега юношата на Пирин е обявил свое политбюро, в което влизат бившият вицепремиер Атанас Пеканов, лидерът на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров, както и кметът на Благоевград от партията на Кирил Петков. Всички те ще са част от Изпълкома, ако Бербатов спечели конгреса утре.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ