Звезда на Левски призова Сираков да спре да продава: Останем ли, догодина сме шампиони

Лудогорец - Левски, Килиан ван дер Каап, Антон Недялков

Един от най-постоянните играчи на Левски, Келиан ван дер Каап говори за атмосферата в тима след първите загубени точки от началото на годината при равенството с Крумовград. Върна се и към подновяването на договора с клуба през декември.

Ван дер Каап говори за приликите и разликите между Станимир Стоилов и Николай Костов. Бранителят говори и за емоцията при спечелената Купа и мачовете в европейските клубни турнири.

Костов е по-комуникативен с играчите, по-близък е с нас. Стоилов се държеше по-професионално, по-дистанцирано. И двамата обаче следват своята философия и по това си приличат.

Нидерландецът разкри, че вече се чувства у дома в София. Бранителят проговори на български, след като сподели пред Спортал, че владее няколко езика и няма проблем с комуникацията в съблекалнята.

В края на интервюто той обеща, че „сините“ ще се борят за титлата, ако не бъдат разпродадени лятото ядрото от млади и опитни играчи, както и качествени чужденци.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ