Край с мерака на Гриша Ганчев да го има в ЦСКА! Заради 3-ма души Керкез остава в Ботев

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив, Душан Керкез

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез ще подпише нов договор с клуба след паузата за националните отбори, информира „Тема Спорт“.

Агентите на сръбския наставник са пристигнали в България в началото на тази седмица, след което са провели разговор с ръководството на жълто-черните.

47-годишният специалист е удовлетворен от условията по новия си контракт и е дал зелена светлина на мениджърите си за преговори с босовете. „Хората, медиите могат да казват каквото искат, това е тяхно право. Тук съм, ще видим какво ще донесе бъдещето. Искам да остана в Ботев“, заяви наскоро треньорът.

Наставникът на канарчетата преобрази игрово отбора и собственикът на жълто-черните Антон Зингаревич се е разбрал с Керкез за удължаване на договора на треньора с по-добри финансови параметри.

Той промотира в първия състав талантите от школата Атанас Чернев, Димитър Папазов и Ивайло Видев, което нямаше как да не се хареса на бултрасите.

Треньорът на Ботев е силно желан от Гриша Ганчев за заместник на Нестор Ел Маестро, но Душан е изключително доволен от условията за работа, предложени му в Пловдив, и обичта на феновете към него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ