Паника на „Герена“ – Рикардиньо напусна контузен тренировката

1

Левски стартира с подготовката си за гостуването на Етър във Велико Търново в среща от 25-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Ивайло“ е в събота (16 март) от 15:15 часа.

„Сините“ проведоха първата си тренировка за седмицата, след като футболистите на Николай Костов получиха два дни почивка след нулевото равенство с Крумовград на „Герена“. В днешното занимание единственият отсъстващ бе вратарят Николай Михайлов, на когото му се роди дете преди няколко дни.

Проблем пред Левски обаче може да бъде състоянието на централния нападател Рикардиньо, който напусна накуцвайки преждевременно тренировката и тепърва ще се изяснява колко е сериозна травмата му. Той няма да играе срещу „болярите“, защото е наказан.

Срещу Етър участие няма да вземат още Карлос Охене и Патрик-Габриел Галчев заради наказания. Наред с това столичани ще бъдат и без треньора си Николай Костов, който също бе санкциониран да не води „сините“ за една среща.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ