Явно не я е срам: Снахата на Халваджиян показа перфектни задни части (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

1

Стегнато дупе в червен бански демонстрира снахата на продуцента Магърдич Халваджиян Александра Енева.

Секси мацето, което е хореограф на шоуто „Като две капки вода“, отиде на СПА процедури във Велинград. Алекс отседна в луксозен хотел, като се наслаждава на престоя си край басейна. Блондинката е облечена само по изрязан червен бански, който разкрива стегнатите й задни части. Въпреки че през септември ще навърши 40 години, Енева поддържа перфектна фигура, на която биха завидели дори два пъти по-млади от нея момичета.

Александра е известна като българската Парис Хилтън заради визуалната си прилика с американската наследница, актриса и моделка.

От над 12 години смолянчанката е заедно с Бедрос Халваджиян – син на Маги. Съпрузите имат две деца – 9-годишния Еди и 4-годишната Кай, които винаги пътуват с тях на тузарските им екскурзии. Преди началото на настоящия 12-и сезон на „Капките“ Алекс и Бебо си спретнаха дълга почивка из екзотичните плажове в Индия. Фамилията са страстни сърфисти.

Александра Енева е завършила Държавното хореографско училище в София и още оттогава става част от балет „Модел“ и започва да трупа опит с участия в безброй концерти, клипове и филми.

Работила е и във Виена като лице на рекламни кампании за „Кока-Кола“. Била е дори адреналинка в „Господари на ефира“. Сега дава хореографски съвети на участниците в „Като две капки вода“. Съпругът й Бебо пък е оператор в предаването. Твърди се, че и двамата се облажват с доста високи надници от фирмата на тате. Маги е уредил членовете на семейството си с перфектни условия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ