Александър Везенков тренира с отбора на Сакраменто Кингс

7 Dni Sport12.03.2024
Филаделфия Севънтисискъсърс - Сакраменто Кингс, Александър Везенков

Спортист №1 на България за 2023 г. Александър Везенков е подновил занимания със Сакраменто Кингс, съобщи американският журналист Шон Кънингам, който работи за телевизия „Фокс40“ и за клубното радио на „кралете“.

Както е известно, 28-годишният българин не е играл за Сакраменто от 11 февруари, когато за втори път в рамките на няколко седмици изкълчи десния си глезен. Тази нощ Везенков за първи път оттогава е взел участие в занимание на отбора си.

Шон Кънингам съобщава, че българският баскетболист не е тренирал пълноценно, но след основното занимание на отбора е участвал в стрелбата към коша. За момента няма информация кога Александър Везенков се очаква да се завърне в игра, но новината на американския журналист е отличен сигнал, че това може да се случи скоро.

Към момента Везенков е взел участие в 34 мача на „кралете“. В тях играе средните му показатели са 12,7 минути, 5,8 точки, 2,4 борби, 0,4 асистенции и 0,5 откраднати топки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ