„Костов излез от тази наивност! Нямаш Шави и Иниеста, имаш… Левски“

Левски - Хебър Пазарджик, Николай Костов

„Не ми хареса как атакувахме в този мач“, призна Николай Костов след равенството с Крумовград.

Да, атаката на Левски в този двубой изневери. Не се стигна дори и до чудо, каквото имаше в предишните мачове. Някой да я ритне в края и да влезе. Просто не им бе писано на „сините“, както се казва. И то пред близо 12 000 свои привърженици. „Все така ще стане! Веднъж ще се понапълни и те ще се издънят!“, коментираха доста от тях.

Едно обаче е сигурно – Левски искаше да спечели този мач докрай! Дори и с 10 души. Не е ясно обаче докъде ще стигнат силите на „сините“, след като с човек по-малко стигат до владеене на топката от 69%. А със сигурност ще им трябват. Особено в плейофната фаза на първенството.

Време е обаче Костов да излезе от своята наивност, че едва ли не има на разположение Шави, Иниеста или Де Бройне. И да контролира по-внимателно играчите си, защото двубои като този с Крумовград се вземат с хладен ум. А не само с горещо сърце, каквото демонстрираха „сините“ от първата минута и това им изигра лоша шега.

Спокойно, бавно и методично. Така Левски можеше да разкъса този съперник. Вместо това, сега на „Герена“ страдат, защото май тичаха залудо.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ