Филип Филипов и Стоян Орманджиев представяха ЦСКА на срещата с Димитър Бербатов

7 Dni Sport12.03.2024
ЦСКА, Пресконференция, Филип Филипов

Двамата изпълнителни директори на ЦСКА – Филип Филипов и Стоян Орманджиев, присъстваха на срещата на екипа на Димитър Бербатов с клубовете от София и региона, пишат от „Тема спорт“.

Припомняме, че преди няколко дни подобен разговор проведе и друг от кандидатите за президент на БФС – Георги Иванов. Гонзо обаче не бе удостоен от присъствието на представители на нито един от професионалните клубове в столицата.

Вчера на срещата на Бербатов присъстваха още Валентин Николов, който е близък до управата на Локо София, спортният директор на Септември Кристиян Добрев, треньорът на Спортист Своге Георги Чиликов.

На срещата не бе забелязан представител на Левски. Тя продължи около час, като един от основните акценти беше свързан с телевизионните права. „Ако тези условия ви харесват, добре. Но ако не – трябва да се предоговорят или дори настоящият договор да се прекрати“, заяви Димитър Бербатов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ