ЦСКА разкарва иностранец, къса му договора, търси човек, който да върши работа на позицията

7 Dni Sport11.03.2024
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

ЦСКА вече има сигурен напускащ футболист през лятото – и то като свободен агент. Става въпрос за Брадли де Нойер, който така и не успя да се завърне в групата на тима след тежката си контузия през миналата пролет.

Нидерландецът бе привлечен с големи очаквания през лятото на 2022 г. и за правата му дори бяха платени около 200 000 евро на румънския Фарул Констанца. Той имаше няколко силни двубоя и се вписваше като заместник на продадения Брадли Мазику, но последваха тежки седмици за него след първото тримесечие на 2023 г.

Защитникът първо се замеси в скандал със Станислав Шопов и още тогава Саша Илич бе готов да го извади от състава и не след дълго дойде лошата травма в двубоя с Черно море в Пазарджик.

Сега от „Тема Спорт“ прогнозират, че Де Нойер, който се очакваше още за зимния лагер в Турция да бъде напълно възстановен, едва през месец април да бъде на линия. Ел Маестро надали ще му даде солидно игрово време до края на сезона и така през лятото крайният бранител ще напусне като свободен агент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ