Пирин Благоевград и Хебър Пазарджик затварят кръга в efbet Лига

7 Dni Sport11.03.2024
Пирин Благоевград - Локомотив София,

Пирин и Хебър се изправят един срещу друг в последен двубой от 24-тия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Христо Ботев“ е от 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Георги Давидов.

Двата отбора водят борба за спасение, така че със сигурност днес ще търсят задължителен успех. Преди началото на срещата „орлетата“ заемат 14-о място с 20 т., докато тимът на Любослав Пенев е позиция по-нагоре с 3 точки повече.

Домакините са в серия от два поредни мача без загуба. Футболистите на Олександър Бабич надделяха над Ботев (Враца), след което се добраха до равенство и при гостуването си на Арда в Кърджали.

В последния кръг Хебър показа добра игра, но отстъпи на Левски с 0:1. Преди това пък „гробарите“ стигнаха до ценна победа срещу Локомотив (Пловдив) след обрат на „Лаута“, пишат от „Спортал“.

В лагера на благоевградчани има някои кадрови проблеми. Двама от основните играчи в състава – Александър Дюлгеров и Венцислав Бенгюзов, ще пропуснат срещата заради наказание. По всяка вероятност Аймен Суда също няма да вземе участие днес, но пък добрата новина е завръщането на Христо Попадийн.

Любо Пенев ще трябва да се справя без Георги Каракашев, който натрупа пет жълти картона и също няма да бъде на разположение за двубоя. През седмицата стана ясно, че сметките на пазарджишкия клуб са били запорирани от НАП, тъй като от Ботев (Пловдив) не са изпълнили своя финансов ангажимент около трансфера на Георги Николов.

Пирин Благоевград – Хебър Пазарджик

Вероятни състави:

Пирин Благоевград:

Хебър Пазарджик:

Начало: 17:30 часа
Съдия: Георги Давидов
Стадион: „Христо Ботев“, Благоевград


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ