Златомир Загорчич: Ако продължаваме така, няма да имаме проблеми

7 Dni Sport09.03.2024
Славия - Ботев Враца, Златомир Загорчич

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 2:1 срещу Локомотив София в малкото столично дерби след обрат. Той похвали своите играчи за дисциплината и себераздаването и отбеляза, че ако продължават така, „белите“ няма да имат проблеми.

„През цялото време на мача контролирахме нещата. Получихме нелеп гол. Една по-груба грешка в защита. Успяха да ни отбележат. Благодаря на момчетата за дисциплината и себераздаването. Ако продължават по този начин, няма да имаме проблеми“, каза специалистът.

„Може да имахме доста удари. Колкото повече, толкова по-вероятно е да вкараме. С времето ще сме по-прецизни и ще отбелязваме повече“, продължи Загорчич. Той беше запитан дали има напрежение между него и президента Венцеслав Стефанов:

„Мен ме интересуват момчетата в съблекалнята. Нямаме проблеми и гледаме напред. На нас целта ни е следващия мач срещу Локомотив Пловдив. Мислим само за този мач, а не за седмото място“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ