„Да си знаете: Няма да е голяма изненада Ботев да бие Лудогорец и ЦСКА“

Пловдив - Футбол - Ботев (Пловдив) - ЦСКА

Легендата на Ботев Пд Атанас Пашев сподели  впечатленията си от показаното през този полусезон от отбора. Той разкри очакванията си за предстоящите важни мачове с Лудогорец и ЦСКА и е на мнение, че отборът има сили да ги спечели.

„Отборът играе добре и съм на мнение, че има силите да спечели срещата с Лудогорец. Покрай Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов трябва да се разиграят още малко и другите момчета. Доволен съм от представянето на момчетата като цяло. На някои играчи им трябва още време да се адаптират. Добри футболисти са и им трябва време и аклиматизация. Нещата ще се получат! Целта пред Ботев е да се представя силно в първенството и мисля, че имат силите да вземат Купата на България. Равенството срещу Славия не може по никакъв начин да повлияе на предстоящите мачове. И в мача с „белите“ момчетата показаха добра игра, но не успяха да вземат победата. Още опит им трябва пред гола, но за да се случи е нужно време. И аз не съм бил роден голмайстор, но с времето и с тренировките се научих. Всичко е работа и търпение“, заяви той.

„Предстои трудна програма срещу лидерите в класирането. Силите са доста изравнени през този сезон. Виждаме, че и Хебър, който си продаде част от основните играчи, е мотивиран и играе за победа във всяка среща. Видяхме, че Левски победи доста трудно в Пазарджик. Хвърля се много битка във всяка една среща. Независимо кой отбор срещу кой се изправя. Според мен вече се вижда почеркът на Душан Керкез. Той е добър треньор и това се вижда с просто око. Аз няма да се изненадам, ако Ботев Пд постигне последователни победи над Лудогорец и ЦСКА. Радостното е, че в отбора започнаха да се налагат и юноши на клуба. Керкез дава шансове на Атанас Чернев. Той е момче с големи качества и може да помогне на тима“, завърши Пашев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ