Важни часове за Томаш в Локо Пд: Първо бие разнебитен Етър, после подписва

Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Локомотив (Пловдив) посреща Етър днес от 18,30 часа в двубой от 24-ия кръг на efbet Лига. Локо е в серия от две поредни поражения – 1:2 от Хебър и 1:3 от Крумовград и днес ще се опита да се завърне на победния път.

Треньорът Александър Томаш няма да може да използва Оливер Камдем и Владимир Медвед, които са наказани. След изтърпяно наказание в състава се завръща Ангел Лясков, който играе вляво на защитата.

Локомотив беше разтърсен от напрежение по върховете, но то се уталожи в последните дни. Босът Христо Крушарски обяви, че треньорът Томаш ще остане за още два сезона, като се очаква договорът да бъде подписан след мача с Етър.

В същото време в Етър пристигат в Пловдив с куп кадрови проблеми. Треньорът Светослав Петров няма да може да използва двама от новите – испанецът Горка Ларусея и Хосе Карлос ван Ранкин. Първият е контузен, а вторият е болен.

След изтърпяна санкция в състава се завръща Кольо Станев, а Крум Стоянов вече тренира пълноценно. През пролетта Етър подобри играта си, но не и точковия си актив, който му отрежда последната позиция в класирането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ