В Левски стискат палци да водят в 80-ата минута с 2:0 на Крумовград, чака ни паметно завръщане

Левски - Спартак Варна, Уелтън, Билал Бари

Футболистите на Левски ще стартират днес подготовката си за домакинството на Крумовград. Играчите получиха два дни почивка от треньора Николай Костов след победата над Хебър в Пазарджик. Заниманието на тима ще стартира в 11:00 часа и в него единствено ще отсъства тежко контузеният Илиян Стефанов.

В сметките на наставника на сините за мача с новака в елита се завръща Цунами. Левият бек изтърпя наказание от един мач и ще се завърне на фланга в неделя, а Хосе Кордоба ще бъде преместен на титулярната си позиция в центъра на защитата.

Цунами вчера беше гост на детски турнир в Благоевград.

От „Герена“ се надяват, че за неделя ще успеят да уредят и последното си попълнение Евертон Бала. Бразилецът вече проведе няколко тренировки с тима и е оставил добри впечатления в треньорския щаб.

Оптимистични прогнози дава и състоянието на Билал Бари, но Николай Костов не иска още да рискува със завръщането му на терена. Не е изключено при добър резултат срещу Крумовград да го включи в игра в заключителните минути на мача.

Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ