Нов в Левски още не е картотекиран, а на тренировка вече прати тарторите в трета глуха: Аз ще бия!

1

Треньорът на Левски Николай Костов е доволен от формата, която демонстрира последното попълнение – нападателят Франсиско Евертон Мота де Кастро – Бала.

Той пристигна на „Герена“ миналата седмица. Сините подписаха с него малко преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари, като го представиха официално на 1 март. Той е преотстъпен при сините до края на годината, като клубът има опция да го откупи от бразилския Мирасол.

Куршума, какъвто е прякорът на играча, е в добро кондиционно състояние – все пак дойде с 4 официални мача зад гърба си в щатското първенство Паулиста 1, въпреки че в нито един двубой не започна титуляр. Сините планират да го ползват като ляво крило.

В тренировките до момента Евертон показва завидно самочувствие и се нагърбва и с изпълненията на статичните положения. В момента от корнери за Левски центрират Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. Преките свободни удари пък са бити от Галчев. Той дори отбеляза по този начин при домакинския успех с 4:0 над Арда.

От „Герена“ се надяват, че ще могат да картотекират новия бразилец още за неделното домакинство на Крумовград. Ако това се случи, той със сигурност ще попадне в групата за сблъсъка./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ