Тя се върна в България! Боби Михайлов трепери над щерка красавица (Горещо фото)

Борислав Михайлов,

Малката дъщеря на Борислав Михайлов е взела красотата на майка си – бившата гимнастичка Мария Петрова.

25-годишното момиче вече е красива млада дама. От няколко години Елинор учи в университет с САЩ и рядко се прибира у нас, но сега явно си е дошла за появата на бъдещия й племенник, с който ще я дари леля й Николета Лозанова. Наследничката на бившия вратар все още няма корекции и е естествено красива. Елинор не страда от липса на мъжко внимание, но не се знае нищо за личния й живот.

Младата дама следва международни отношения в Североизточния университет в Бостън. Нейните планове са един ден да се завърне за постоянно у нас и да направи кариера в България. Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, но така и не тръгна по стъпките на родителите си.

Елинор Михайлова беше считана за голяма тенис надежда и дори участваше в държавните шампионати. В крайна сметка самата наследница на Боби се отказа от тренировките и избра университета.

Преди това младата госпожица живя известно време в Барселона. За щастие, момичето се е метнало на майка си, а не е наследило гените на баща си и ненавижда алкохола. Елинор е много близка с батко си Ники Михайлов. Двамата дори живяха заедно в Нидерландия преди години. Те имат и по-голяма сестра Бисера, която е щастливо омъжена за друг бивш играч на „Левски” – Живко Миланов.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ