Любо Пенев бесен, Левски си дошли с ВАР, за да бият: Изкривиха линиите, засада няма

5

Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе изключително афектиран след края на двубоя между Хебър и Левски от 23-я кръг на efbet Лига, спечелен от „сините“ с 1:0. Специалистът наблегна на ситуация, в която гол на неговия отбор бе отменен поради засада.

„Всички отбори имат трудности срещу нас, това се видя и срещу нас. Изиграхме силен мач, по сценарии, можехме да спечелим. Това не се случи. Причините са в нашия отбор и в противниковия, както и в определени отсъждания“, започна той.

„Гледахме повторения на отменения гол. Няма засада. Линиите не са прави и това не е нормално. Не може двама съдии да ни свирят от общо три домакинства. Единият на ВАР, другият на ВАР, обратно пак главен, не е нормално“, добави специалистът.

„Говоря за факти, не целенасочено. Не знам откъде идва. Аз казвам откъде идва, вие си правете изводите. Чакай, Железов ни е на ВАР, Драганов също. Аз не хвърлям думи в пространството“, завърши Любослав Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ