Проблеми в халфовата линия за Олекандър Бабич и Пирин Благоевград

7 Dni Sport04.03.2024
Пирин Благоевград - Ботев Враца, Браян Переа

Проблемите са ежедневие в Пирин. Клубът се бори за финансово оцеляване, а отборът за такова в елита. Украинският треньор Олександър Бабич също трябва да се справя с доста трудности по състава. За гостуването на Арда той ще трябва да прави принудителни рокади в халфовата линия.

Причина за тях са наказанията на Христо Попадийн и Венцислав Бенгюзов. Добрата новина е, че той ще може да разчита на плеймейкъра Аймен Суда, който се завръща след изтърпяна санкция. Арно игра силно при победата с 2:1 като Ботев Враца, която бе изключително важна, защото бе срещу пряк конкурент. Затова и се очаква да бъде титуляр.

През миналата седмица Пирин привлече централния защитник Виталис Ягодинскис. Той вече дебютира срещу Хебър (1:2) в четвъртфинала, когато замени Николай Бодуров. Сега двамата може да са със сменени роли и латвиецът да стартира.

Надеждите на Пирин за голове са свързани с Юго Комано. Французинът започна силно пролетта. И показа, че си партнира добре с новото попълнение Полонский – украинецът отново ще бъде в единайсеторката, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ