Домусчиев няма как да не е доволен: Пращам ЦСКА на бунището на историята!

7 Dni Sport19.08.2018
лудогорец

Кирил Домусчиев със сигурност потрива доволно ръце! Неговият Лудогорец доказа точно когато трябваше, че в България нищо не може да го спре. И е на път да изпълни заданието на олигарха: 10 поредни титли, с което да прати рекорда на ЦСКА на бунището на историята!

8-ата е въпрос на време. Днес се видя. С този отбор, с тази организация, с това провеждано по схема първенство, Лудогорец може да не е шампион само, ако се върнат…братя Галеви. Каквото и да значи това.

Тази нощ делиорманци можеха да бият ЦСКА с разлика. При това с не повече от 70 процента от потенциала си. Неслучайно най-подготвен за голям бой бе Нестор Ел Маестро. И той майсторски си го призна след мача. Спортно-технически „зелените“ са все още на една светлинна година пред другите. Щом могат с 10-минутни напъни да държат ЦСКА далеч от вратата, за какво говорим!?

Бавно, но сигурно вървим към братска Хърватска, където Динамо Загреб е 12 пъти подред шампион. Лудогорец има спортните качества да го повтори. Има държавната подкрепа, има парите от еврофондовете, има и разни други неща, за да е много далеч пред всички.

Апропо, днес за първи път бе показан мач от родното първенство, който като картина, като стадион, като обстановка не отстъпваше по нищо на Англия или Испания. Което трябва да е най-ясния сигнал колко далеч е Лудогорец пред всички.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ