Георги Дермендижев връща Бърнард Текпетей сред титулярите на Лудогорец

7 Dni Sport03.03.2024
Лудогорец - Сервет, Бърнард Текпетей, Брадли Мазику

Фланговият нападател на Лудогорец – Бърнард Текпетей – ще се завърне в стартовата единайсеторка за неделното домакинство на ФК ЦСКА 1948. Двубоят навръх Националния празник 3 март започва от 17:00 часа на „Хювефарма Арена“. Ганайското крило изтърпя наказанието си и вече е на разположение на Георги Дерменджиев. Бърнард ще трябва да даде допълнителна острота на нападението.

След силната игра срещу същия съперник в сряда за купата мястото си на терена ще запази и плеймейкърът Тодор Неделев. Той отбеляза два гола в мрежата на столичани, като единият тях бе от пряк свободен удар.

Дерменджиев няма да прави много промени по състава, въпреки че ще опита да вкара някаква „новинка“ – все пак двата тима се срещат за трети път от 10 февруари насам. Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов пък ще може да използва Неделко Пишчевич. Дефанзивният халф не игра срещу Лудогорец за купата заради наказание.

Интересното е, че той вкара на разградчани за Суперкупата, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ