Илиана Раева: Роди се звезда, искам да ви разкажа какво ми се случи, не това не е филм

7 Dni Sport03.03.2024
Илиана Раева, Невяна Владинова

От Официалният Фейсбук профил на Илиана Раева:

„Роди се звезда

Не, това не е името на великия филм! Това е моето заглавие днес, след участието на Елвира на първото Гран При за годината!

Извинявам се за огромните емоции, които изпитвам, но трябва да ги споделя и излея..

Не знам все още на кое място в многобоя е нашето прекрасно момиче, но знам, че тя беше най-яркото, силно и красиво нещо на това състезание.

Допусна грешки, да, но тя само за няколко месеца трябваше да се превърне от девойка, не просто в жена, а в много силна жена!

Нейните съчетания са с трудност, която отговаря на съчетания, които ще се борят за златен медал. Много трудни, но съчетани с толкова много класа и артистичност, че ти се иска да не свършват…

Елвира и Светла много искаха всичко да покаже без грешка… Все пак това беше първото и състезание при жените за годината! Заради регламента беше сама, до нея нямаше съотборничка. Когато са две винаги е по-леко. Но както се казва “и сам войнът е войн”!

Елвира и нейната треньорка Светлана работят много! И то се вижда! Всъщност, всички много работят… Елвира твърде много се промени в положителна посока. Просто екстремно изведнъж стана от девойка жена! Промени се и в залата по начина, по който тренира. Трудолюбива, дисциплинирана, всеотдайна. Така трябва да продължи!

Много съм щастлива от това, което виждам.

Преди да изиграе обръча и казах по телефона: Хайде, Елвира! Сега искам да направиш четворен пирует на панше и да им покажеш най-красивото съчетание с обръч! Искам да направиш всичко! Спокойно и с увереност за всеки елемент! Тя ми отговори: “Добре, госпожо!”

След обръча им се обадих, а тя щастливо ми каза: “Видяхте ли?! Направих четири!”

Разбира се, че видях, скъпа моя! И други неща видях, които ме преизпълват с щастие…

Говорихме с Брани по телефона! Тя също е толкова доволна от Елвира, толкова е щастлива…

Поздравявам Елвира и Светла! Прекрасна работа, скъпи мои!

Поздравявам Брани!

Много съм горда! Много!

Роди ни се звезда!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ