Заги приключи и тръгна към ЦСКА: Венци Стефанов вкарва напрежение в Славия! Къде беше преди 4 месеца

Футбол - Славия - Ботев Пловдив

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не остана доволен от представянето на “белите” в последните два мача на тима срещу ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив), хвърляйки стрелички към работата на треньора Златомир Загорчич. Босът на „белите“ не остана кой знае колко очарован и след успеха с 3:0 над Берое в първия пролетен кръг.

“Как да си доволен? Не питайте мен как втори пореден мач ни изравняват в края. Ще дойдат после хора, говорете с тях. Аз нито казвам кой да играе, нито как да играе. Смятам, че отборът има потенциал, друг е въпросът как се използва“, каза Стефанов на излизане от стадиона след равенството (2:2) с Ботев (Пловдив).

След това журналистите помолиха Заги да коментира думите на боса и отговорът му бе:

“Щом той казва, може да е прав. Не виждам нищо различно от него. Искам да кажа на г-н Стефанов – нека се върнем 4-5 месеца назад и какво беше положението в клуба. Когато сега говори за тези неща, с които не съм съгласен и слага напрежение в своя отбор, своята Славия. За мен е много странно”, обобщи Загорчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ