Юношата на Ботев Пд Димитър Тонев: Дайте шанс на Крис Томов в Локомотив! Днес ги спаси от разгром

20240302152107_BIB_2874

Полузащитникът на Крумовград Димитър Тонев бе доволен след края на двубоя с Локомотив Пловдив, спечелен от неговия отбор с 3:1 в двубой от 23-я кръг на efbet Лига.

„Играхме на висока преса, това даде нужния резултат. Отнехме няколко топки в последната третина на Локомотив Пловдив. Бяхме ги разучили. Те играят с пасове по земя, а това е красив, но рисков футбол и носи своите грешки. Както виждате, отбелязахме три гола днес“, започна той.

„Мачът срещу Локомотив е с най-голямо значение за мен, тъй като съм ботевист от дете. Имах две асистенции, ударих и греда. Искам да поздравя вратаря, направи много силен мач. Това момче заслужава да играе, има талант“, добави футболистът на Крумовград.

Той призова Локомотив Пловдив да даде шанс на вратаря Кристиян Томов: Днес той няма вина за нито един от головете. Даже спаси страшно много положения, които си бяха голове отвсякъде. Крис Колев е много качествен вратар и дано Локомотив му даде шанс за по-дълго време!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ