Шампионът Карлос Насар награби гимнастичка в леглото (Интимни кадри)

1

Горещи кадри от леглото показа гимнастичката Магдалина Миневска с гаджето си – европейския шампион по вдигане на тежести Карлос Насар.

Двойката е заедно вече повече от година, но едва наскоро популярните спортисти обявиха публично връзката си.

За да пазят личния си живот, Маги и Карлос дори нямат общи снимки по социалните мрежи. Гимнастичката от ансамбъла на България обаче пусна кратко стори, на което има интимни сцени между двамата.

19-годишният Насар и 1 година по-малката Миневска се гушкат в кревата. Щангистът е гол само по татуировки, а половинката му го целува нежно. Явно големият шампион релаксира най-добре след тежките тренировки в компанията на своето момиче.

Преди той да спечели златен медал от европейското в зала „Арена София“ през февруари, Магдалина също го окуражи с целувки. Двамата се запознават през 2022 година по време на лагер в Белмекен и оттогава любовта им пламва.

„Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е красива и с красива душа. Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й…“, откровен е Карлос. Оттогава той гледа и състезания по художествена гимнастика.

Самият Насар призна вчера, че е фен на ЦСКА и първата си голяма премия е получил именно от агитката на „червените“. Когато е на 13 години, той се състезава с 15-годишните и ги побеждава. От феновете той получава подарък – фенартикули и скромна сума пари. Това са първите му лични средства, изкарани със спорт. Те са поощрение за доброто му представяне на европейското за юноши в Милано през 2018 г., където той става шампион. Карлос признава, че и тогава, и сега печели медали, но не и пари. Вярва, че с постоянството ще дойдат и по-големите приходи.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ