Крумовград смята, че ще изпревари Ботев и Арда за 7-ото място, подаде документи за Европа

1

Ръководството на Крумовград ще подаде документи за евролиценз за сезон 2024/25. Тимът има всички шансове да спечели седмото място и да участва на бараж за Лигата на конференциите срещу третия или четвъртия. Затова от Крумовград са решили да се „застраховат“. Като стадион те са посочили „Христо Ботев“ в Пловдив. Срокът е до края на месец март.

Отборът е буквално променен при Станислав Генчев и днес срещу Локомотив Пловдив на „Лаута“ ще гони пета поредна победа в шампионата. Два от успехите бяха преди паузата – срещу Берое и ЦСКА 1948, и два след зимната подготовка – над Ботев (Пд) и Локомотив (София).

Крумовград ще бъде днес без левия халф-бек Момчил Цветанов. Той бе наказан за 1 мач за натрупани жълти картони. Болшинството от тях са с екипа на Ботев Враца от есента. Това ще наложи някои размествания по състава.

„Трябва да задържим това постоянство. То е нещото, което ни липсва. Чакат ни здрави битки. Положихме добри основи“, каза наставникът на новака Станислав Генчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ