Не стига, че е българин, ами и с висока заплата! Домусчиев нареди изгонването на Спас Делев през…

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Спас Делев

Спас Делев играе последните си мачове за Лудогорец. Националът има договор с клуба до края на кампанията. И на този етап няма изгледи споразумението между двете страни да бъде удължено през лятото, пише „Тема Спорт“.

В момента Делев е на 34-години, а през септември ще навърши 35. В последните сезони разградчани не залагат на футболисти, преминали 30-те. В момента треньорският щаб има широк избор за флангови нападатели – Бърнард Текпетей, Рик Джонатан, Кайо Видал и Раи Насименто.

През този сезон Делев има 18 шампионатни двубоя, в които е отбелязал 3 гола. Той обаче започна само в 5 от срещите. В сблъсъка с ФК ЦСКА 1948 за купата пък въобще не бе групата.

Лудогорец се оглежда за привличането на флангови нападател. В последния ден на трансферния прозорец имаше шанс разградчани да привлекат исландския халф Даниел Джурич. Сделката обаче пропадна. 21-годишното крило е част от Викингур. Интересното е, че той е роден във Варна и има български паспорт. Няма да е изненадващо, ако той пристигне в Разград през лятото.

С изтичащ през лятото договор с Лудогорец е и друг национал. Това е капитанът Антон Недялков. В последните сезони обаче защитникът е преследван от контузии. Това е и причината разградчани да бъдат предпазливи относно дългосрочно споразумение с бека, който успешно може да действа и в центъра на защитата. Недялков не проведе пълноценна зимна подготовка, въпреки че се очакваше той да направи такава и да е на разположение на треньорския щаб за старта на пролетния дял на кампанията. Това обаче не се случи. Новите очаквания са, че Антон ще се завърне на терена следващия месец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ