Черно море ще посяга към титлата на „Тича“, съперник е качествения отбор на Ботев Враца

7 Dni Sport01.03.2024
Лудогорец - Черно море, Отбор

Отборите на Черно море и Ботев Враца се изправят един срещу друг в двубой от 23-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Васил Минев.

„Моряците“ делят първото място с Лудогорец, като тимът на Илиан Илиев има 48 точки. В последните пет кръга Черно море има четири успеха и едно поражение.

Старши треньорът Илиан Илиев е принуден да направи промени в състава си след победата над ЦСКА, тъй като Мазир Сула получи червен картон и е наказан за домакинството на врачани. Специалистът може да заложи на новото попълнение Андреяс Калкан.

Най-добрата новина за опитния наставник дойде след трансфера на неговия син Илиан Илиев, който идва в родния си клуб като преотстъпен от Аполон, пишат от „Спортал“.

От друга Ботев (Враца) се намира в ужасна форма. Тимът е на 15-о място във временното класиране с 13 пункта, като в последните пет двубоя врачани имат едва една победа.

Черно Море – Ботев Враца

Вероятни състави:

Черно Море (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов, Атанасов, Дробаров, Панов; Панайотов, Гарсия; Алвес, И. Илиев, Калкан; А. Илиев

Старши-треньор: Илиан Илиев

Ботев Враца (3-4-2-1): Бариос; Кунде, М. Христов, Ачков; С. Георгиев, С. Велев, Барбоса, Траоре; Будиов, Генов; Переа

Старши-треньор: Христо Янев

Съдия: Васил Минев
Стадион: „Тича“, Варна
Начало: 17:30 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ