Ники Михайлов приключва с футбола!? Николета ражда до дни, двамата се местят в…

николета лозанова, николай михайлов

В чисто нов палат ще се настанят съвсем скоро Николета Лозанова и Ники Михайлов, разбра „България Днес“.

Най-сексапилната българка и вратарят на „Левски“ са на финалната права да завършат мечтания си дом. Имението се намира в Бистрица и е огромно. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Очаква се НиЛо и Ники М. да се преместят в чудовищно голямата къща до няколко седмици – или казано с други думи, малко след като първото им дете се появи на бял свят. Както е известно, Лозанова трябва да роди всеки момент. Очакванията са Николета да дари Ники М. с рожба в идните дни.

Към момента Николета и голямата й любов живеят в апартамент. Сегашното им жилище също е голямо, но двойката е на мнение, че вече ще им стане тясно, тъй като скоро ще са четиримата – те, дъщерята на Лозанова – Никол, и бъдещето й бебче.

Затова с идването на пеленачето искат да се откъснат изцяло от София и да забегнат далеч от шума. И избират да свият любовно гнездо в полите на Витоша.

Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. По информация на „България Днес“ строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебока двойката ускорява процеса по издигането й.

Със сигурност Николета и наследникът на Боби Михайлов се бръкват дебело, за да построят къщата на мечтите си.

Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България.

Както вече споменахме, новата къща на звездната двойка е почти готова. По нея остават само някои довършителни работи. Лозанова и Михайлов нямали търпение да се преместят в новото си жилище, издават близки до двойката.

Дворът на палата бил огромен, споделят виждали бъдещия дом на НиЛо и Михайлов. Със сигурност в къщата ще има куп удобства, на който Лозанова е свикнала. Къщата разполага с няколко огромни гаража, където двойката да паркира луксозните си возила. Стаите били големи и с високи тавани – точно за такива, за каквито винаги е мечтала НиЛо.

Комшия им е тъстът на Боби М.

Строеж на чисто ново имение започна и бившият капитан и треньор на „Левски“ Живко Миланов. Той вдига луксозен палат в полите на Витоша. Жиката е женен за голямата дъщеря на Борислав Михайлов – Бисера. Двамата имат две момчета – Николай и Мартин, които също вървят по стъпките на татко си и искат да станат футболисти.

Преди точно 12 месеца зетят на Боби М. направи първа копка на обекта. Той вкара багер на терена и символично разби бутилка с шампанско в машината. Новата къща на Живко ще е последен писък на модата. Според проекта, който самият той извади, сградата е нестандартна и изключително разчупена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ