Венцеслав Стефанов: Президентът на ЦСКА ми даде дума, но обещаното не е като даденото

7 Dni Sport29.02.2024
Славия, Венцеслав Стефанов

Босът на Славия Венцеслав Стефанов каза, че Левски още не е патил дълга си към белите за изпочупените седалки на стадион „Александър Шаламанов“. Както е известно, на база подадена жалба от Славия към ДК оттам решиха във вторник, че сините имат едноседмичен срок, до 5 март (вторник), да платят. В противен случай наредбата предвижда служебни загуби до пълното издължаване на сумата. Тя е в размер на 16 хиляди лева.

„Още не са платили, играят си с огъня. Има си решение, има срокове. От ЦСКА имам дума, но казаното не е като даденото. И тях ще ги последва жалба“, предупреди Стефанов пред „Тема Спорт“. С подобна санкция на Левски е и Ботев Враца.

Босът на белите обяви, че селекцията в тима може да се счита за приключена.

„Няма да взимаме повече нови, няма за кога. Няма и да продаваме никой. Светослав Вуцов ли, ами нали някой трябва да го поиска първо. Да, преподписахме с него, тъй като договорът му бе до лятото“, каза Стефанов, който не скри разочарованието си от изпуснатата победа над ФК ЦСКА 1948, когато почти цял мач белите играха с човек повече.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ