Звезда на Ботев Пд гостува в „Диема“ и призна: По-добър ход нямаше как да направя

1

Полузащитникът на Ботев (Пд) Янис Карабельов коментира целите пред „канарчетата“ и как се стича към този момент сезонът на „жълто-черните“. Юношата на Славия остана възхитен от условията за работа в клуба.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

„Направихме много добра подготовка. Гоним своите цели през сезона, но за мое нещастие, то нещата не се получаваха така, както искахме. Футболът дава много шансове и успяхме да се реваншираме. Тръгваме във възходяща линия“, заяви Янис Карабельов в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

„Не мога да дам крайна оценка на сезона, тъй като има време още. Започнахме трудно, но е важно, че тимът изгради стил, който се надявам да носи радост на феновете. Относно целите – не съм човекът, който ще ви каже това. Стремим се да спечелим Купата“.

„За мен идването ми в Ботев беше най-правилният ход. Имам всички условия да се развивам като играч и човек. Семейството ми е добре, аз съм добре и това е най-важното за мен. Мисля, че още миналата година загатнахме какъв ни е потенциалът. Тепърва сега започваме да го развиваме, имаме млади момчета. Треньорите искат да внедрят и юноши. Това е дълъг процес, а треньорът се справя перфектно. Времето ще покаже какво ще постигнем“, обясни юношата на Славия.

Цялото интервю на Карабельов може да гледате в прикаченото видео!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ