Александър Тунчев успокои Томаш, че не иска поста му в Локо Пд: Време ми е за нещо друго

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Александър Тунчев

Бившият вече треньор на Арда Александър Тунчев разкри подробности от раздялата си с клуба. До нея се стигна след тежката загуба на тима от Кърджали с 0:4 срещу Левски.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

„Когато няма резултати, най-нормалното нещо е да си тръгна. Седнахме с президента и се разбрахме. Всичко беше мирно и спокойно, без драми. Още в началото му казах, че ако нещо започне да не му харесва, разговаряме и се разделяме като нормални хора. Колелото се върти и никога не се знае нищо“, заяви пред „Мач Телеграф“ Александър Тунчев.

„Доволен съм от обема работа, която свършихме с отбора. През първия дял на сезона заздравихме защитата, бяхме солидни с изключение на последните два мача. За съжаление ни напуснаха няколко основни играчи и това оказа влияние. Привлякохме нови, но със закъснение. В съблекалнята не е имало напрежение, поне аз не съм забелязал. Сега ще си дам малко почивка, искам да прекарам повече време със семейството си“, допълни още специалистът.

Така той даде да се разбере, че слуховете, които го пращат спешно на мястото на Александър Томаш в Локомотив Пловдив са безпочвени.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ