Капитанът на Лудогорец се завръща в игра за отбора през месец април

7 Dni Sport28.02.2024
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Антон Недялков

Какво се случва с Антон Недялков? Левият бек пропусна цялата зимна подготовка, не води тренировки с тима и в момента. В края на есенния дял Недялков се завърна на терена след поредната контузия, но в началото на януари замина спешно за Португалия за прегледи. Оказа се, че старият проблем с хрющял се е възобновил и играчът пак влезе в лазарета. Оттогава обаче старши треьнорът Георги Дерменджиев и шефовете на клуба не дават никаква информация какво се случва с българския национал.

Последните информации от Разград твърдят, че Недялков е започнал тренировки, но засега индивидуално. Очаква се левият бек да се завърне към пълноценни натоварвания и мачове през втората половина на април. Но това ще е в най-добрия случай, ако всичко е нормално.

Тук се появява и друг обезпокоителен въпрос – каква ще е съдбата на Недялков в Разград. Договорът му с Лудогорец е до края на сезона и засега той не е получил предложение за нов. Така през юни националът става свободен агент, а още отсега всеки клуб може свободно да води преговори с него.

Почти сигурно „орлите“ ще му предложат нов контракт, но той едва ли ще е при същите условия, както досега. Бранителят пропусна доста мачове и тренировки. Самият футболист е заявил пред свои близки, че на този етап не мисли за това и би приел всяко предложение на клуба. За него по-важното било да се възстанови и да започне да играе, пишат от „Тема спорт“.

Съдбата на Антон Недялков поразително прилича на тази на бившия вратар на Лудогорец Владислав Стоянов, който също дълго време бе извън строя заради операции. Левият бек бе привлечен от разградчани през лятото на 2018 година. На 30 април той ще навърши 31 години. През лятото на 2022-ра за последно удължи договора си с „орлите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ