Кубрат Пулев наруши програмата си, дойде в училище до Пловдив: Спрете насилието, пичове

Армейски следобед, Кубрат Пулев

Малко повече от месец преди да се завърне на боксовия ринг и да се изправи в сблъсък за една от световните титли на WBA (редовна) в тежка категория срещу Махмуд Чар, Кубрат Пулев посети учениците в Основно училище „Христо Смирненски“ в Раковски.

Причината за гостуването му е инициативата „Не на насилието!“. Малчуганите бяха запленени от думите на боксьора, който им даде поучителни примери от собствения си живот.

„Любов – това е най-зареждащото, което може да се случи на човек. Аз наистина не мога да изкажа благодарността си и любовта си, отношението и енергията, с която зареждат тези деца. Те са в години, в които няма интриги и долни номера. Те са толкова чисти и са уникални. Невероятни са.“, заяви Пулев пред bTV.

„Исках да има повече родители, защото лично за мен, за да има превенция срещу насилието, това трябва да тръгне от семейната среда. Там най-много влияе това нещо“, категоричен беше Пулев.

В момента той е в усилена подготовка за предстоящия мач на 30 март в София. Срещата с децата обаче наруши за кратко програмата му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ