Стоянович зарадва „Герена” с титулярите за Септември, ето кой ще вършее редом до Обертан

Левски Тренировка (23)

Станаха ясни стартовите състави на Левски и Септември (София) за срещата от 5-ия кръг на Първа лига.
Това е официален дебют на „Герена“ за Славиша Стоянович, който води тима в предните две гостувания на тима при победите с 2:0 над Ботев (Враца) и 2:1 над Дунав в Русе. Той е направил две промени в стартовия състав от последната среща.

Сърбинът може да разчита на Иван Горанов, който се завръща от първата минута, след като пропусна три мача поради травма. Младият Станислав Иванов също е титуляр, като ще играе зад нападателя в схемата 4-2-3-1. 19-годишният талант сменя Жорди Гомес, който напусна Левски, а Давиде Мариани ще бъде опорен халф до Кали Тиам.

Горанов заменя Ивайло Найденов, който игра срещу Дунав десен защитник, а Милош Цветкович се връща на титулярната си позиция, след като игра отляво на отбраната.

Мартин Полачек е на вратата, а Цветкович, Холмар Ейолфсон, Амен Белаид и Горанов за защитниците. Тиам и Мариани опорните полузащитници, а Габриел Обертан, Иванов и Жерсон Кабрал действат зад Станислав Костов.

Наставникът на гостите Николай Митов е направил две промени в стартовите 11 от загубата с 1:2 от Ботев (Враца) на стадион „Васил Левски“. Младият бранител Васил Добрев е заменен от Аласан Диаби, докато Мирослав Будинов е седнал на пейката за сметка на Ишмаел Байду, който сменя Крис Гади на крилото, а французинът ще бъде на върха на атаката.

Валентин Галев е на вратата, а Стоичков, Бенга, Диаби и Александър Георгиев в защита. Двамата опорни полузащитници са Асен Чандъров и Фабиньо, докато Борис Галчев, Здравко Димитров и Байду играят зад Гади.

ППЛ – 5-и кръг:

ЛЕВСКИ – СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ)

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Полачек; Цветкович, Ейолфсон, Белаид, Горанов; Тиам, Мариани; Обертан, С. Иванов, Кабрал; С. Костов
Старши треньор: С. Стоянович
СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): Галев; Стоичков, Бенга, Диаби, А. Георгиев; Фабиано, Чандъров; З. Димитров, Галчев, Байду; Гади
Старши треньор: Н. Митов

СЪДИЯ: Петър Кирилов
СТАДИОН: “Георги Аспарухов”
НАЧАЛО: 18:15 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ