Георги Градев призова за единна кандидатура за БФС – Стилиян Петров

7 Dni Sport27.02.2024
Стилиян Петров,

Георги Градев, който е кандидат за президент на БФС, призова всички негови конкуренти да се обединят около фигурата на Стилиян Петров и така на конгреса да има обединена кандидатура. Така ще се пресекат опитите за обжалване.

„Българският футбол има нужда от обединение. Всички трябва да сме здраво стъпили на земята – аз съм напълно наясно с моите възможности, но Димитър Бербатов, Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов, Манол Иванов и Петър Костадинов нямат необходимите качествата. Стилян Петров ги има. Той говори с малки, средни, големи клубове и населени места. Има три дни. Нека разумът надделее и да се кандидатира само един, за да няма после обжалване“, сподели Градев пред „БНТ“.

По-рано той публикува пост във фейсбук, в който също категорично заяви, че Стилиян Петров е най-правилният човек за президент на БФС.

„Има само един достоен човек, който може да оправи българския футбол сега и той се казва Стилиян Петров“, написа Градев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ