Норвежец висок 182 см повежда атаката на ЦСКА, Джак Карадас е представителя му

7 Dni Sport27.02.2024
ЦСКА - Ботев Враца, Джонатан Линдсет, Тибо Вион, Фернандо Каранга, Матиас Фаетон, Християн Петров, Отбор

Норвежкият плеймейкър Джонатан Линдсет с представидел Джак Карадас може да застане на върха на атаката за утрешното домакинство на Арда. Четвъртфиналът за Купата на България е насрочен за 17:30 часа на националния стадион.

Наказан за него е Фернандо Каранга и опциите за партньор на Матиас Фаетон в нападение са две – Данило Асприля и Линдсет. Колумбиецът така и не печели доверието на треньорския щаб, като досега е бил титуляр само веднъж, именно за купата при гостуването на Черноморец Балчик, пишат от „Тема спорт“.

Норвежецът пък вече бе изпробван на тази позиция по време на зимната подготовка и може именно той да започне на нея, а Асприля по традиция да се появи през втората част.

Вчера ЦСКА пусна билетите за срещата с Арда. Отворени отново са само секторите А и Г, а цените на билетите са съответно 16 и 8 лева. „Бъди един от нас! До последен дъх и с цялото сърце!“, призоваха червените.

Всички новини около ЦСКА през последните 24 часа, прочетете ги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ