Да се смееш ли, да се плашиш ли? Битият от ПИМК-а стана шеф на охранителната фирма на Ботев Пд

божидар караджов

Охранителната фирма на Ботев (Пловдив) – Ботев Гард, е с нов управител, установи Plovdiv24.bg. Това показва справка в Търговския регистър.

До момента управител на дружеството, учредено от Антон Зингаревич, Александър Ослав и Слави Микински, беше Милен Стоянов. Стоянов беше задържан за участие в организирана престъпна група за изнудвания и принуда и в момента е в ареста.

Новият управител на Ботев Гард се казва Божидар Караджов. Името на Караджов нашумя в началото на февруари, когато служителят на “жълто-черния“ клуб участва в клип с фена на “канарчетата“ Велизар Цолакидис и председателя на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков.

В клипа Караджов заявява, че заема длъжността мърчандайзинг мениджър в Ботев (Пловдив) от година и половина. Отговаря за фен магазините на клуба, баровете около него, а до скоро и за продажбата на билети.

В клипа споделя още, че е бил атакуван от Илиян Филипов през лятото на 2023 година и след случилото се е много притеснен да застане с лицето си пред камерите, а семейството му е разтревожено за него.

“Минавало ми е през ум да напусна, хората гледат на мен по друг начин“, заявява във видеото Караджов.

Към този момент официалната промяна в свързаната с Ботев (Пловдив) фирма не е оповестена от ръководството на “канарчетата“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ