Спартак Вн иска от бивш треньор на Ботев Пд рецепта как да отстрани „канарите“

Ботев Пловдив, Станислав Генчев

Спартак (Варна) изкара тридневен лагер извън пределите на морската ни столица в подготовка за предстоящия четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата  на страната срещу Ботев в Пловдив.

Сблъсъкът е във вторник от 17:30 часа, а привържениците на “соколите” ще се отправят към града на тепетата с автобус, въпреки работния ден, за да подкрепят любимците си.

Мачът срещу Ботев ще бъде пропуснат от халфа Йоан Бауренски заради натрупани жълти картони. С контузии са защитниците Ангел Грънчов и Атанас Зехиров. Добрата новина е завръщането на капитана на отбора Виктор Митев, който ще заеме своя традиционен пост отляво.

От неделя за битката с „канарите“ се подготвя и наставникът на Спартак Варна Росен Кирилов. 7dnisport.bg разбра, че той е имал дълъг разговор с предводителя на Крумовград Станислав Генчев. Двамата са дългогодишни съотборници от Литекс, като Кирилов е разпитвал Генчев как успя да победи Ботев преди две седмици. Предполага се, че Спартак ще предприеме на „Колежа“ същата изчаквателна тактика, с която Крумовград надделя над „жълто-черните“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ