ЦСКА предприема спешен ход, няма какво да чака, отпуска се бюджет, сключва сделката

7 Dni Sport26.02.2024
Черно море - ЦСКА, Фернандо Каранга, Пабло Гарсия, Фернандо Каранга, Марселино Кареасо

Отборът на ЦСКА купува нападател, който да бъде заместник на Матиас Фаетон и Фернандо Каранга. При контузия, жълти или червени картони да бъде на разположение. Такъв е случая в момента, като най-верятно бразилския нападател ще бъде наказан за два мача заради директния си червен картон срещу Черно море.

Фернандо Каранга си изкара жълт картон заради нарушение в наказателното поле на Черно море през първото полувреме, след това протестира пред погледа на страничния съдия, след като му бе отменен гол, а през втората част на мача, той бе гарниран и с директен червен заради влизане с бутоните напред в краката на Васил Панайотов.

Няколко опции се разглеждат за нов играч в ЦСКА. Вини Трибуле и Юго Комано, единия от Берое другия от Пирин. Има и вариант за играч, който да дойде от чуждестранно първенство. Водени за разговори с агенцията представляваща играча на ЦСКА Тобиас Хайнц.

Скаутите на ЦСКА избират внимателно, за да бъде играча класен и такъв, който да върши работа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ