Как да не са доволни в Кайзери, че ЦСКА им шитна Назон! Феновете вече го носят на ръце

ЦСКА - Левски, Дюкенс Назон

Бившите нападатели на ЦСКА Дюкенс Назон и Али Соу се изправиха един срещу друг с турските си отбор. Националът на Хаити, който „армейците“ продадоха тази зима на Кайзериспор, дори вкара гол, втори пореден за него. Тимът му спечели с 3:2 срещу Анкарагюджю срещата от 27-ия кръг на Суперлигата. Двубоят беше белязан от зрелищен обрат. Али Соу и компания водеха с 2:0 на почивката, но през втората част Назон и съотборниците му стигнаха до победата за радост на феновете си.

В 45-ата минута Кристиан Басогог откри за Анкарагюджю, а в четвъртата минута на добавеното време Ефкан Бекироглу направи 0:2.

Само 8 минути след подновяването на играта Назон вкара за 1:2 и даде началото на головото шоу на Кайзериспор. В 62-ата Жулиан Жанвие изравни, а в третата минута на добавеното време на мача Карлос Мане осъществи пълния обрат – 3:2.

Али Соу не вкара гол, въпреки че имаше няколко възможности. 29-годишният гамбиец си изкара жълт картон и беше заменен в 87-aта минута. Назон пък игра до 80-ата.

В класирането Кайзериспор е на девето място с 35 точки. Анкарагюджю има 29 и е на 13-ата позиция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ